Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/formatting.php:5658) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/formatting.php:5658) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46
036-5330237

Veiligheidsplan

By: | Tags: , , , | Comments: 0

Van scholen wordt verwacht dat zij een veiligheidsplan opstellen. In dit plan beschrijft een school hoe zijd e fysieke en sociale veiligheid in en om het schoolgebouw waarborgt. Zowel preventieve als curatieve maatregelen worden in dit plan beschreven.

Voor het veiligheidsplan van IKC De Delta, klik hier.

You must be logged in to post a comment.